您现在的位置: 首页 >> 网络学院 >> 考试考证 >>

思科认证Cisco考试CCNA考试二题

时间:2011-08-30 08:42 :【 打印

 16. What is an example of a MAC address?

 
A. Az32:6362:2434   B. Sj:2817:8288
C. GGG:354:665      D. A625:cbdf:6525
 
Answer D. The address is a 48 bit address which requires 12 Hex digits. A hex digit
can t be past the letter F. Hex stands for 16. 1-9 and A-F make up numbers that are 
valid.
 
17. Which of the following is not part of the data link layer?
 
A. Transports data across the physical link
B. Performs physical addressing
C. Performs flow control
D. Determines network topology
E. Terminates a session
 
Answer E. This is part of the session layer
 
18. Which of the following are data link protocols?
 
A. HDLC   B. FTP   C. SQL   D. ISDN   E. Token Ring来源:考试大-思科认证
Answer A D E. FTP is an application and SQL is a session layer protocol.
 
19. Of the following address AA77:3827:EF54, which of the following is the vendor 
portion?
 
A. AA7738   B. 27EF54   C. AA77   D. EF54
 
Answer A. The vendor code is how you can tell who made the card. The last 6 digits 
are the physical address.
 
20. Which of the following are examples of layer 3 addressing?
 
A. 165.33.4.34   B. AA77:3827:EF54   C. HHHH:hg:7654   D. 76
 
Answer A B. The first is a TCPIP address and the second is an IPX address 来源:考试大-思科认证
21. What is considered Layer 3 addressing?
 
A. Data Link Layer      B. Network Layer
C. Application Layer    D. None of these
 
Answer B. Physical is Layer 1, then data link, and then Network. This is the same 
layer that routers are on.
 
22. What layer are Bridges on?
 
A. Data Link   B. Physical   C. Application    D. Transport
 
Answer A. Bridges segment networks but are not able to determine addresses like the 
network layer does.
 
23. Repeaters are on what layer?
 
A. Transport   B. Session  C. Physical   D. Application
 
Answer C. All repeaters can do is boost a signal. An active hub is a good example 
of a repeater. A switching hub is a good example of layer 3 addressing, since 
switches go by network addresses and IPX addresses rather than just boost signals. 
Bridges can only read mac addresses, and not the full IPX or TCPIP addresses.
 
24. Which of the following are considered routing protocols?
 
A. OSPF   B. IP   C. IPX   D. EIGRP   E. Token Ring
 
Answer A D. Answers B and C are routed protocols, whereas A and D are the protocols 
that do the routing. This is easily confused. You can remember it by thinking that 
the routing protocols that haul the routed protocols are like a tug ship pulling a 
barge. The barge is full of data.
 
25. Which two of the following are considered connection oriented communication?
 
A. Setup and maintenance procedures are performed to ensure message delievery
B. A physical circuit exists between two communicating devices
C. It is a best effort type of communication
D. A virtual connection exists between the two
 
Answer A D. B is not a necessity, and C is not accurate. TCP is connection oriented
and UDP is not.
 
26. Which of the following are not WAN protocols? Choose 2
 
A. Frame Relay   B. ATM   C. Ethernet   D. FDDIE. ISDN
 
Answer C D. Ethernet and FDDI are LAN protocols.
 
27. Which of the following will allow you to view NVRAM s contents?
 
A. show configuration    B. show protocols     C. show version
D. show running-config   E. show startup-config
Answer A E. These show the backup configuration stored in NVRAM. The other anwsers 
allow youto view RAM.
 
28. Which of the following contains the OS image?来源:考试大-思科认证
A. Flash   B. NVRAM    C. RAM   D. Interfaces
 
Answer A. ROM will be used if Flash is unavailable. NVRAM is the backup 
configuration, and RAM is the active configuration
 
29. Which of the following indicates the router is in privilege mode?
 
A. Router#
B. Router>
C. Router-
D. Router*
 
Answer A. Answer B shows the router in user mode.
 
30. What does "show cdp neighbors" not show? Neighbors_________
 
A. device id   B. hardware platform   C. ios version   D. port type and number
 
Answer C. 来源:考试大-思科认证
31. Which of the following will show you the clock?
 
A. cl?    B. Cl ?    C. Clock?    D. Clock ?
 
Answer D. By typing this the router will finish the command and show the clock.

温馨提示:北大青鸟在线报名 了解更多请致电“4000777016”与老师沟通!青鸟论坛|青鸟视频

------分隔线----------------------------
返回顶部| 招生简章 | 在线报名 | 青鸟论坛 | 青鸟视频 | 课件下载 | 青鸟资讯 | 青鸟就业 | 学校招聘 | 联系学校 | 网站地图 | 加入收藏|设为首页

中华人民共和国教育部办学许可证:1115104000022 (注:办学证为正规学校必备)

Copyright © 2010-2011 Powered by www.4000777016.com,北京北方华腾技术培训中心 版权所有 All Rights Reserved

北大青鸟学校地址:北三环中路马甸桥东北角商房大厦(国美电器)6层 友情链接QQ

北大青鸟报名咨询电话:4000-777-016 010-82011433 15210790669 (24小时) 教学监督电话:010-82011432

北大青鸟课程咨询电话:010-82011433  中华人民共和国网络备案:京ICP备05043413号-8 京公网安备110102004703